Tandblekning

About Image

Vita tänder

upp till 8 nyanser

Tandblekning by No+Vello™

Vi använder en oskadlig blandning som frisläpper aktivt syre för att bleka tänderna.

No+Vello Tandblekning är baseras på användning av en kemisk sammansättning som kallas natriumbikarbonat (vi använder inte väteperoxid). Natriumbikarbonat är en ofarlig kemisk sammansättning som ger utmärkta och säkra resultat vid behandling. I huvudsak är dess funktion att generera det aktiva syret som bleker tänderna. Tandblekning är endast lämpligt på friska, naturliga tänder. Det fungerar inte på implantat, konstgjorda tänder, tänder utan nerver och tänder med fyllningar.

Tandblekning är ett snabbt, bekvämt och effektivt sätt att återställa vitheten som gått förlorad under åren.

Visa upp ditt leende! Regelbunden konsumtion av kaffe, rött vin och diverse mediciner skadar emaljen och orsakar fläckar på tänderna som inte kan avlägsnas genom daglig munhygien.

På No+Vello®-salongerna hittar du en modern och effektiv lösning: tandblekning med No+Vello®-teknologi. Denna professionella tandblekningsmetod är snabb, säker, effektiv, komfortabel och smärtfri, till oslagbara priser: endast 1675 kr. per behandling. Behandlingen är helt ofarlig för tänderna och har blivit populär tack vare de goda resultaten som uppnås på väldigt kort tid. Det här är den bästa metoden för tandblekning!

Tandblekningen görs med vitningsmedel som aktiveras av en ljuskälla som produceras av de estetiska No+Vello®-maskinerna. Tandblekningsprocessen med No+Vello®-teknologin +Esthetic utförs 1 eller 2 gånger i endast 40 minuter per tillfälle. BIO-tandblekning från No+Vello® kan hålla väldigt länge beroende på olika faktorer (hygien, färgade drycker, mat, rökning, med mera). Vi använder en speciell blekningsgel i kombination med +Esthetic No+Vello®-teknologi för att skynda på blekningsprocessen. No+Vellos tandblekningsteknologi erbjuder en snabbare, mer intensiv och mindre irritabel metod med långvariga tandblekningsresultat. Denna behandling skiljer sig från tandborstning hos en tandläkare i och med att den endast använder naturliga substanser för att rengöra tänderna på djupet och har således inga biverkningar och är helt oskadlig, med resultat som är synliga direkt efter behandlingen.

BIO-tandblekning påverkar inte tandemaljen. Till följd av den här behandlingen blir tänderna återigen naturligt vita eftersom de rengörs med en gel baserad på natriumbikarbonat, aloe vera, vindruvextrakt och granatäpple, aktiverad av No+Vello®-teknologi.Till skillnad från väteperoxid eller karbamidperoxid som används av tandläkare och vissa salonger och kliniker så innehåller No+Vellos tandblekningsgel endast naturliga ämnen utan några biverkningar.Tandblekningen utförs med professionella produkter och har en skyddande effekt på tänderna tack vare den noggranna doseringen av fluoridsalter som både uppnår blekning och mineralisering av tandstrukturen.

Tänderna blir mellan 2-12 nyanser blekare, beroende på ursprungsfärgen. I praktiken så är det en djupgående rengöring av tänderna samt ett mineraltillskott som sker genom dessa tandblekningsmetoder med No+Vello®-teknologi, vilket återställer tändernas hälsa och vackra utseende.Behandlingens resultat maximeras genom att utföra en skrapning och borstning av tänderna före behandlingen.

tandblekning-fore-efter

Priser