Rosacea

Behandla rosacea med IPL och få en hälsosam hud
rosacea
rosacea

Rosacea är en kronisk, inflammatorisk hudsjukdom mycket vanligt hos vuxna mellan 30 och 50 år.

Uppkomsten av Rosacea är okänd, men några teorier om ursprunget till sjukdomen är kopplade till immunologiska störningar, och vissa tror att orsaken till dessa hudåkommor är förknippad med en Helicobacter pylori-infektion. Utlösande faktorer är alkohol, koffein, kryddstark mat, stress, exponering av solljus och temperaturväxlingar (värme och kyla).

Det är rekommenderat att undvika utlösande faktorer.

Den Rosacea-kliniska bilden domineras av ansiktsrodnad som från början är tillfälligt. Allteftersom sjukdomen fortskrider blir rodnaden permanent med stark telangiektasi och tunn hud. Rodnad i ansiktet och synliga kapillärer har ingen inverkan på hälsan, men utgör ett allvarligt estetiskt problem som kraftigt försämrar livskvaliteten och påverkar arbetslivet och självkänslan negativt.

No+Vello® kliniker använder IPL med motsvarande styrka som fokuserar på tunna, synliga blodkärl strax under huden och optisk energi som fotokoagulerar blodkärlen, vilket leder till eliminering av kapillärer och uppnår de önskade resultaten.

Rosacea behandling

utförs var tredje (3) vecka och 6 behandlingar rekommenderas.

En Rosacea-behandling tar cirka 20-30 minuter och kostar 949kr per behandling. Slutresultatet är en hälsosam hud i ansiktet med reducerad telangiektasi och lindrad rodnad samt förbättrad livskvalitet och ökat självförtroende.

*** Visste du att No+Vellos kliniker stödjs av läkare och medicinsk personal? Det är helt självklart för oss! Din säkerhet och belåtenhet är vår högsta prioritet! No+Vellos personal är välutbildad och vänlig. Din hy är i professionella händer. Utöver att ge våra kunder fantastiska resultat så ger vi dem även en underbar upplevelse under behandlingarna. ***