Om NoVello

No+Vello är det världsledande Laser Klinik inom hudvårdsindustrin.

Nu i 16 länder med fler än 1200 kliniker. No+Vello föddes i Spanien år 2008 med ett mål: att hjälpa människor att bli hårfria. Efter vår framgångsrika lansering i Spanien, med fler än 200 kliniker, började No+Vello expandera internationellt till andra länder. Just nu har vi fler än 1200 kliniker i 17 länder, och vi kan stolt säga att vi är den största kedjan i skönhetsindustrin. Vi är inte bara den största utan även den bästa! Vi har vunnit flera internationella priser under de senaste åren och kan nämna några av dem:

 • Världsledande varumärke i sin kategori
 • Rankad Topp 41 bland världens bästa franchisetagare i alla kategorier
 • No+Vello-patenterad teknik
 • Franchisegivaren med den senaste tekniska supporten på FrankiNorte(2016)
 • Utmärkelse som det franchiseföretag med störst internationell implementering på FrankiNorte (2015)
 • Franchise-utmärkelse för tjänster med bästa projektion på den nationella marknaden, mottaget på  International Best Franchise in the World (Italien 2011)
 • Pris för den Spanska franchisen med bäst internationell projektion
 • Sun&Safe från No+Vello – Exklusivt patenterad teknologi

Under en period på över 10 år i industrin har No+Vello inte bara växt i antalet salonger utan även utvecklat och implementerat många olika teknologier och tekniker. Utöver att vara världsledande inom permanent hårborttagning erbjuder No+Vello även avancerade behandlingar så som ansiktsbehandlingar, celluliterbehandlingar, kroppsformning, hudföryngring, tandblekning osv.

”No+Vellos resa till Sverige började i slutet av 2016 i Malmö där vi öppnade vår första No+Vello klinik i landet. Efter Malmö har vi öppnat en andra klinik i Södertälje, sedan i Lund, Göteborg, och så vidare. Just nu expanderar No+Vello i Sverige och vi är enormt glada för det.”

Varje år har vi miljontals nöjda kunder. Eftersom vi är så pass stora är det svårt för oss att gömma oss från negativ feedback. Det är därför enkelt att kolla upp oss 😊 Vårt mål är att upprätthålla en hög standard i alla aspekter av vårt företag och samtidigt upprätthålla en 100% kundbelåtenhets- och säkerhetsnivå. Alla No+Vello kliniker täcks av en kundförsäkring som ger våra kunder en helt ny nivå av garanti och säkerhet. Det är helt orosfritt att vara kund hos oss! Vi har välutbildad och erfaren personal som stöttas av ett läkarteam.

Vår välutbildade personal kommer alltid att ge dig:

 • Professionella konsultationer
 • Säkra och effektiva behandlingar
 • Uppföljning efter behandling
 • Produktrekommendationer
 • En livslång vänskap

No+Vello Club

Busca tu centro no+vello más cercano, ven a visitarnos y te contaremos todas las ventajas que tiene ser socio del Club no+vello.

Vi vill understryka att varumärket No+Vello© utför övervakning och kvalitetskontroll på alla No+Vello© kliniker som drivs i franchisekedjan.

Klienten ska:

1. Alltid kunna njuta av behandlingar på No+Vello© kliniker som uppfyller kriterierna för hygien och desinfektion.
2. Före behandling få detaljerad information om behandlingar och relaterade produkter.
3. Fylla i vårt frågeformulär och lämna skriftligt samtycke enligt information för personlig behandling.
4. Ha möjlighet till en gratis provbehandling före hårborttagnings- och föryngringsbehandling, för att fastställa att den zon som ska behandlas är lämplig och för att  förhindra eventuella kontraindikationer för hud och hälsa.
5. Vid behandlingstillfället informera hudterapeuten om den tar några mediciner, har utsatts för exponering av sol, UVA-strålar eller använt en brun-utan-sol-produkt.
6. Garanteras att terapeuten alltid använder handskar och munskydd när den utför behandlingar.
7. Garanteras att terapeuten innan behandling lägger nytt papper på sängen, tar fram rengjorda redskap och glasögon.
8. Se till att den zon på kroppen som ska behandlas är förberedd före behandlingen (rengjord, märkt, osv.)
9. Efter behandlingen få korrekt hudvårdsprodukt applicerad på huden och kroppen.
10. Vara garanterad att terapeuten efter avslutad behandling kastar använda handskar och använt förbrukningsmaterial i papperskorgen, desinficerar sängen och undersökningsapparaten i de fall som de använts.
11. Tillsammans med terapeuten planera in nästa behandling bland tillgängliga tider på salongen, på en tid som passar klienten.
12. Du kan alltid be No+Vello-personalen att visa dig certifikat, diplom och giltig försäkringspolicy.

Visste du att No+Vellos kliniker stödjs av läkare och medicinsk personal? Det är helt självklart för oss! Din säkerhet och belåtenhet är vår högsta prioritet! No+Vellos personal är välutbildad och vänlig. Din hy är i professionella händer. Utöver att ge våra kunder fantastiska resultat så ger vi dem även en underbar upplevelse under behandlingarna.

Vi vill understryka att varumärket No+Vello© utför övervakning och kvalitetskontroll på alla No+Vello© kliniker som drivs i franchisekedjan.
Vi är tacksamma för alla synpunkter som skickas till oss av våra kunder för att förbättra våra tjänster på klinikerna och för att göra dem ännu bättre. För frågor eller kommentarer, vänligen kontakta oss via e-post.

SENASTE TEKNIKEN TILL DIN HUDS TJÄNST: Ultimat effekt och optimala resultat!