Lund

No+Vello™ Lund | Laser Klinik
Laser klinik
Vi är världsledande Laser Klinik inom permanent hårborttagning & vitalisering av huden med över 1200 kliniker som tillhandahåller flera behandlingar för hud och ansikte.

Upptäck vår NO+VELLO värld!

 

Hårborttagning med Laser eller IPL

Hårborttagning på solbränd hud

HÅR eller HÅRFRI ... du valjer! Säg hejdå till vaxning och rakning med No+Vello Fusion - Hårborttagning med Laser och IPL! Att besluta sig för att vara hårfri är ett bra beslut av många anledningar, men det kan vara ett förödande beslut om du väljer fel salong eller klinik som ska utföra den här behandlingen åt dig.

Behandling av Rosacea med IPL

rosacea

Rosacea är en kronisk, inflammatorisk hudsjukdom mycket vanligt hos vuxna mellan 30 och 50 år. Rosacea-behandling – Behandlingarna utförs var tredje (3) vecka och 6 behandlingar rekommenderas. En Rosacea-behandling tar cirka 20-30 minuter och kostar 949kr per behandling. 

Personligt anpassad ansiktsbehandling

ansiktsbehandlingar

Du kan enkelt bli 10 år yngre! Upptäck vad som behövs för din hud, få en gratis professionell bedömning och test. Vi kan alltså anpassa behandlingen efter dina behov. På No+Vello kliniker hittar du många olika ansiktsbehandlingar som hjälper dig att få en hud som känns mjukare, fastare och har en jämnare ton.

Tandblekning

 tandblekning

Upp till 12 nyanser blekare! Vi använder en oskadlig blandning som frisläpper aktivt syre för att bleka tänderna. Tandblekning är ett snabbt, bekvämt och effektivt sätt att återställa vitheten som gått förlorad under åren. Visa upp ditt leende!

Cellulitebehandling

cellulitebehandling

Få bort Celluliter - Du kommer att bevittna otroliga behandlingsmetoder med imponerande resultat redan efter första behandlingen. Ja, du läste rätt, du kommer att se resultat redan efter första besöket. På endast en session kan man gå ner 1 till 3 cm i volym

Pigmentfläckar

pigmentflackar

Om du lider av acne, rosacea, trådiga vener eller pigmentfläckar, läs vidare då No+Vello® är lösningen du söker. Våra behandlingar av pigmentfläckar + hudvårdsprodukter kommer att ge dig det ultimata resultatet. No+Vello® IPL behandlingar är extremt effektiva.

** Visste du att No+Vellos kliniker stödjs av läkare och medicinsk personal? Det är helt självklart för oss! Din säkerhet och belåtenhet är vår högsta prioritet! No+Vellos personal är välutbildad och vänlig. Din hy är i professionella händer. Utöver att ge våra kunder fantastiska resultat så ger vi dem även en underbar upplevelse under behandlingarna. ***

Alla No+Vello kliniker täcks av en kundförsäkring som ger våra kunder en helt ny nivå av garanti och säkerhet. Det är helt orosfritt att vara kund hos oss! Vi har välutbildad och erfaren personal som stöttas av ett läkarteam.

Vi vill understryka att varumärket No+Vello© utför övervakning och kvalitetskontroll på alla No+Vello© kliniker som drivs i franchisekedjan. Vi är tacksamma för alla synpunkter som skickas till oss av våra kunder för att förbättra våra tjänster på klinikerna och för att göra dem ännu bättre. För frågor eller kommentarer, vänligen kontakta oss via e-post.

Kontakta oss:
No+Vello Lund
Bankgatan 15A, 223 52 Lund
Mobil: 070 850 02 91