IPL Hudföryngring

är en säker, icke-invasiv behandling som hjälper dig att få en hud som känns mjukare, fastare och har en jämnare ton.
About Image

Your new skin
Your new look

No+Vello Laser Klinik

För en fräsch, föryngrad hud

Huden blir mer ömtålig och känslig med åldern på grund av förlorad elasticitet och minskad kollagendensitet som orsakar uppkomst av rynkor, hängig hud och solfläckar. På sikt förlorar huden sin form, övergripande struktur och sitt lyster.

No+Vello IPL Skin Rejuvenation – IPL Hudföryngring är en säker, mild behandling som innebär att impulser av ljus penetrerar huden utan att skada ytskiktet. Det överförda ljuset uppmanar den underliggande huden att reagera som om den läker ett sår, att regenerera huden genom att främja skapandet av kollagen och elastinfibrer. Den här processen återställer cellerna som innefattar dermis och epidermis och producerar en fyllande effekt genom förstärkning och utslätning av huden inifrån och ut.

Under tiden av en fullständig behandling kommer din hud att kännas fastare, mjukare och få en jämnare ton. Fläckar, solskador, åldersfläckar, pigmentfläckar, fina linjer, hyperpigmentering och trasiga kapillärer är alla problem som kan minskas. Den största fördelen med No+Vellos patenterade teknik är att behandlingen inte innefattar någon återhämtningstid. Du kan omedelbart återgå till vardagen och ditt arbete.

IPL Hudföryngring – IPL skin rejuvenation

Hudens åldrande är en oåterkallelig process som kännetecknas av förekomsten av rynkor, fläckar, tunn och slapp hud. Densiteten av kollagen har minskat, huden förlorar sin elasticitet och blir ömtålig. Det är en rad förändringar som uppstår i huden i samband med att tiden obarmhärtigt passerar, hormonförändringar sker och att huden utsätts för solljus.


Åldrande av huden leder alltså till:

  • Torrhet i huden
  • Rynkor
  • Förlust av elasticitet
  • Sol- eller åldersfläckar
  • Pigmentering (pigmentfläckar)
  • Vaskulariseringsstörningar

Områden som kan behandlas:
Tillfredsställande resultat kan uppnås på ansikte, hals, bröst och händer, men man kan även behandla andra områden på kroppen där det är nödvändigt att förbättra kvaliteten på huden.

No+Vello har ett brett utbud av hudvårdsprodukter, men vi rekommenderar användning av den vitaliserande ansiktsvätskan från No+Vello© två gånger dagligen för att förbättra resultaten av hudföryngringsbehandlingen och för att behålla effekten under lång tid. Det finns ingen nedre eller övre åldersgräns för denna typ av behandling.

Vitalisering av huden har visat sig vara den enda tekniken som kan ge långsiktig korrigering och en förbättrad hy. Märkbara förbättringar är tydliga redan efter den första sessionen, men den fullständiga effekten av No+Vello Skin Rejuvenations-behandlingen blir märkbart synlig först efter en avslutad serie på 4-6 behandlingar, följt av rutinunderhåll 1-2 gånger per år.

Att därutöver applicera No+Vello Vitalizing Facial Fluid två gånger dagligen har visat sig att betydligt öka resultaten av behandlingen.

Lämplig för behandling av solskadad hud, stora porer, åldersfläckar och rynkor. Hjälper till att minska förekomsten av ytlig pigmentering.

En serie på 6 sessioner, var tredje vecka, kan föryngra huden och du både känner dig och ser yngre ut. Ger gradvis, naturliga förbättringar, med långsiktiga resultat.

Som komplement till IPL Hudvårdsbehandlingar kan vi även erbjuda andra ansiktsbehandlingar baserat på vad din hud behöver, inklusive ProSkin, Active Facial, anti-åldrande, osv.

rejuvenecimiento-ipl

Priser