Hårborttagning

Permanent hårborttagning med Laser eller IPL
About Image

Säg hejdå till vaxning och rakning.

100% smärtfritt – SubZero-patenterad teknik från No+Vello

Världens första FUSION-koncept

där vi använder och kombinerar Diode Laser med IPL för ULTIMAT resultat och kundbelåtenhet

Säg hejdå till vaxning och rakning. Har du någon gång funderat på permanent hårborttagning med LASER eller IPL ? Vi är världsledande inom Permanent Hårborttagning & Vitalisering av huden.

Har du någon gång funderat på IPL eller LASER permanent hårborttagning?
Att besluta sig för att vara hårfri är ett bra beslut av många anledningar, men det kan vara ett förödande beslut om du väljer fel salong eller klinik som ska utföra den här behandlingen åt dig.

Låt oss poängtera några anledningar till varför du ska välja No+Vello:

  • No+Vello är världens största skönhetskedja med fler än 1200 kliniker i 16 länder
  • Världens första FUSION-koncept där vi använder och kombinerar Diod-laser med IPL-maskiner för ULTIMAT resultat och kundbelåtenhet
  • Alla No+Vello-salonger täcks av vår försäkring och av vår policy för kundbelåtenhet
  • No+Vellos kliniker ger dig ultimata resultat till bästa pris
  • 100% SMÄRTFRITT – SUBZERO-patenterad teknik från No+Vello
  • Välutbildad och erfaren personal
  • Hårborttagningsbehandlingar som är individuellt anpassade till varje kund
  • Fasta priser! Du vet alltid hur mycket du kommer att betala. Inga dolda avgifter eller kostnader
  • Alla våra maskiner har godkännanden i form av Medical CE, TUV och CE-bemärkning
  • Erfarenhet, kunskap, patenterad teknik, miljontals kunder, optimala resultat och de bästa priserna! Behöver du mer?

”Är du skeptisk till permanent hårborttagning? Det är dags att besöka oss och se varför vi är världsledande inom permanent hårborttagning.”

Visste du att No+Vellos salonger stödjs av läkare och medicinsk personal? 

Det är helt självklart för oss! Din säkerhet och belåtenhet är vår högsta prioritet! No+Vellos personal är välutbildad och vänlig. Din hy är i professionella händer. Utöver att ge våra kunder fantastiska resultat så ger vi dem även en underbar upplevelse under behandlingarna.

Hårborttagning för män och kvinnor

Permanent hårborttagning med Laser eller IPL är bra både för män och kvinnor. No+Vello är världsledande inom IPL och permanent hårborttagning med laser. Vi har flera miljoner kunder varje år världen över med samma önskan, att få bort oönskad hårväxt. No+Vello har omfattande kunskap, erfarenhet och patenterad teknologi för hårborttagning. Vi erbjuder marknadens bästa resultat för permanent hårborttagning. Besök gärna No+Vello för en konsultation utan något som helst köptvång, får ett snabbt prov samt rådgivning från vår personal. Det handlar inte bara om behandlingarna utan du får så mycket mer med No+Vello. Anslut dig till No+Vello-familjen. Vi är uppskattade av miljoner kvinnor världen över.

Diode Laser + IPL = No+Vello FUSION

Vi använder båda teknikerna Diode Laser och IPL för ett definitivt och ultimat resultat. Vi kallar denna kombinerade teknik för No+Vello FUSION. Denna process och behandlingskombination utvecklades av No+Vello och används just nu över hela världen i No+Vellos kliniker. Resultaten för permanent hårborttagning med laser eller IPL varierar beroende på hudtyp, hårtyp, området som ska behandlas, kön och kunden ålder. Håret är olika på olika delar av kroppen. Exempelvis kan håret sitta närmare ytan eller djupare i huden och porerna. Det kan vara tjockt eller tunnt och kan bestå av melanin eller icke-melanin.

En av de största fördelarna med No+Vello©-teknologin är att klienten nästan alltid ser en snabb minskning av hårväxt efter behandlingen, eftersom hårsäcken har förstörts och poren är ren.

hårborttagning för man

Priser - Hårborttagning med IPL

per behandling/per område

Priser - Hårborttagning med Diode Laser

per behandling/per område