Franchise

Starta din No+Vello Laser Klinik

No+Vello är det världsledande franchise varumärket 

inom hudvårdsindustrin och det finns med i top 41 bland världens franchisetagare i alla kategorier. No+Vello, som på spanska betyder “inget hår”, är det världsledande franchisenätverket av IPL-centra för permanent hårborttagning med IPL, DIODE LASER och avancerade estetik.

Tack vare de villkor och unika fördelar för både partners och kunder, är No+Vello den enda franchisekedjan inom estetikindustrin som finns med på Top100 Franchise Direct, den mest åtråvärda oberoende rankingen av Franchise i världen. Denna framgång, beror enligt experter på att No+Vello är en av den bästa investeringslösningen för den som vill öppna ett tillgängligt och lönsamt franchiseföretag där man drar nytta av ledarskapet och säkerheten i en anti-kris industri.

Under bara de senaste fyra åren, har franchisenätverket No+Vello vuxit med 300 % och detta bara på kompletterande produkter – en dokumenterad beräkning på 82 % under de tre första månaderna av 2016.

Hemligheten bakom framgången är en lyckad kombination av målinriktade strategier och växande industri. Tack vare införandet av ett revolutionerande fast pris, vilket gjort det möjligt att bredda kundbasen, har No+Vello dokumenterat stor framgång redan från början. Expansionen var snabb, men även hållbar och strukturerad, eftersom att varumärket har lyckats kombinera en kraftfull prissättningsstrategi och ett starkt engagemang för kvalitet och forskning.

hårborttagning för man

… är stödet från nätverket, vilket möjliggör – att även de utan erfarenhet – kan bli nummer 1 i ett mycket specialiserat och avancerat område inom estetik. Tack vare kontinuerlig support och utbildning för franchisetagaren i varje steg, från öppnandet av salongen, utbildning, och fram till den dagliga verksamheten, så enkelt att det kan utföras på distans. Detta viktiga supportnätverk upprättades på grund av den betydelse som den hjälp som No+Vello franchisen alltid har gett sina partners har, och anses vara en viktig länk i teamet av projektarbetet. Av denna anledning har No+Vello under årens gång utvecklat en rad verktyg som syftar till att förbättra kapaciteten på de individuella salongerna. Bland dessa finns ”No+Vello Academy” och ”Franchise Assistant”, som på plats hjälper till med att hitta de bästa strategierna för just din salong.

Jämfört med andra märken inom sektorn, som för närvarande arbetar med föråldrade maskiner, kan du som franchisetagare i No+Vello kedjan alltid räkna med vår forsknings- och utvecklingsavdelning som består av ett team av specialister. Dessa söker kontinuerligt efter unik och banbrytande teknik som kan tillämpas inom det “estetiska, samt säkerställa bästa möjliga resultat, men även utöka utbudet av tjänster. Detta gör att franchiseenheterna i No+Vello kedjan alltid är steget före konkurrenterna. Inom den internationella koncernen har vi en professionell struktur som ger fortsatt stöd till nätverket för att säkerställa framgång inom alla områden: teknisk service, marknadsföring, företagsledning, franchisetagare-vård och medicinsk rådgivning.

IPL och LASER branschen VÄXER och särskilt i SVERIGE.  Spa & Beauty verksamheten i Sverige är en av de snabbast växande branscherna. Under de senaste 8 åren har 95 % tillväxt noterats, och de senaste 15 åren har 300 % tillväxt registrerats (med hänvisning till hudvårdssektorn) Marknaden år 2017 omsatte cirka 3 miljarder kronor. Beräknad tillväxt är ca 15 % -20 % årligen (med hänvisning till husvårdssektorn)

• Sverige har inte noterat någon negativ trend de senaste 15 åren inom denna verksamhetskategori, vilket innebär att det är en mycket stabil, lönsam och säker investering i en verksamhet med hög efterfrågan. Det uppskattas att cirka 80 % av kvinnorna använder de tjänster som erbjuds av No+Vello.

• 8 av 10 kvinnor i Sverige rakar eller vaxar sig fortfarande. Av dessa är alla villiga att betala för IPL eller LASER om det varit billigare

• Mycket stor procentandel av män använder IPL/LASER tjänster. Generellt sett har No+Vellos kliniker 35 % män som klienter

• IPL/LASER skönhetsbehandlingar är väldigt dyra i Sverige

Dessa är reella fakta varför du bör investera dina pengar i No+Vello och denna industri.

• IPL utrustning • Diode Laser utrustning • LED utrustning • Pro Skin utrustning • Wood Lamp utrustning • Elektrisk säng, rullbord, stolar • Fullt möblerad interiör • Utomhus- och inomhus grafik • Ljusskylt (utomhus) • Dekorativa skyltar och affischer (inomhus) • Marknadsföring • Boknings app • Arbetsuniformer • Kosmetiska produkter • Utbildning & certifiering • Garanti och underhåll • Exklusiv rätt att använda vårt varumärke • Exklusiv rätt att använda vår logotyp,  bilder och grafik • Komplett utbildning, träning och kunnande • 5-års avtal med möjlighet till förlängning i  ytterligare 5 år. • Månadsvis marknadsförings support • Garanti och underhåll av utrustningen  under avtalsperioden

Garanti och underhåll av utrustningen omfattar alla tidpunkter på dygnet under kontraktets varaktighet. PROBLEMFRITT – VAD SOM ÄN GÅR FEL ORDNAR VI DET INOM 48-72 TIMMAR!!! Fri låne maskin!

En av de viktigaste delarna i en framgångsrik verksamhet är kontrollen av din egen affärsrörelse. Vi som team kommer alltid att se till att vi styr din verksamhet tillsammans med dig, så vi kan se till att allt går bra, att alla procedurer och protokoll följs, och att ditt företag är stabilt och växande.

Fortlöpande utbildning ges till alla franchisetagare. Vi vill säkerställa att alla franchisetagare och deras anställda håller sig uppdaterade. Detta kan inkludera utbildning när No+Vello lanserar nya produkter eller tjänster, utbildning för nyanställda, uppdatera sin utbildning om protokoll, procedurer, arbetsuppgifter, underhåll, evenemang och liknande. Du kommer alltid att vara på topp i din verksamhet!

No+Vello kommer att stödja ditt företag hela tiden i alla steg under uppstarten och driften av din verksamhet. Från början och hela vägen tills du når framgång och även när du är som mest framgångsrik. Vårt mål är att göra din verksamhet framgångsrik. No+Vello har ett team i Sverige och i världen redo att hjälpa till när det behövs. Tillsammans med vårt team och vår erfarenhet kommer ditt företag att gå väldigt bra.

UNIKT KONCEPT OCH ETT ANNORLUNDA SYNSÄTT GÖR OSS VÄRLDSLEDANDE INOM IPL, LASER OCH HUD BEHANDLINGAR

Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet. Vi kommer att förse dig med de utbildningar du behöver för att kunna top prestera inom varje segment i No+Vello verksamheten.

Vi söker No+Vello franchisetagare

Vill du bli av en oss? För vidare information vänligen kontakta oss

    Epost: franchising@novello.se / Mobil: 0735 42 38 54